Adopteren

Cats in Zen Ragdolls

Als je graag bij ons een Ragdoll zou willen adopteren hou dan rekening met het volgende:

 

- We hebben graag dat iedereen die deel uitmaakt van het gezin achter de beslissing staat om er een huisgenoot bij te nemen.

 

- Ragdolls zijn heel sociaal dus is het geen optie om uw Ragdoll de ganse dag alleen thuis te laten zonder gezelschap en dit is dan liefst een soortgenootje (een ander katje waar het goed zal kunnen mee opschieten of een Ragdoll)

Het ideaal is natuurlijk om 2 kittens samen uit één nestje te nemen.

 

- Als u bij ons een kitten adopteert weet dan dat het een binnenhuis katje is en niet vrij mag buiten lopen. Natuurlijk mag het wel in een buitenren , afgeschermde tuin of aan een tuigje.

 

- Een Ragdoll kan net zoals een andere kat oud worden en het houden van een kat vraagt : geld, energie, tijd en aandacht. Als u met vakantie gaat moet er ook iets voor de kat geregeld worden.

-Als u overweegt om een 'Cats in Zen Ragdoll' te adopteren en u wil contact met ons opnemen stuur ons dan een email waarin het voor ons heel belangrijk is dat u zichzelf en uw gezin voorstelt. Vermeld ook of er al andere huisdieren aanwezig zijn enz...

 

- Na een eerste contact kunnen we een afspraak maken om kennis te komen maken met ons en onze Ragdolls. Tijdens uw bezoek kunnen we allerlei informatie uitwisselen. Bovendien kunnen hier dan ook de verschillende gezondheidstesten van onze poezen en kater ingekeken worden.

 

- Als we na deze kennismaking er een goed gevoel bij hebben ttz 'als het klikt' dan kan u op de 'wachtlijst'.

Dwz dat we u ook op dat ogenblik zeggen hoeveel mensen er op die wachtlijst staan.

 

-Als de kittens geboren zijn verwittigen we al de mensen die op de wachtlijst staan en dan wordt er verder afgesproken wanneer een eerste bezoekje mag plaatsvinden.

-Na dit bezoekje kan er een kitten gereserveerd worden, het bepalen van welk kitten naar wie gaat, wordt meestal later afgesproken.

 

 

Let wel op: om risico's op ziektes te vermijden vragen we u om geen andere catteries te bezoeken op de dag dat u naar onze cattery komt.

Email

Onze kittentjes zullen opgroeien in de woonkamer en ze zullen volledig gesocializeerd zijn als ze rond 15 à 16 weken naar hun nieuwe thuis mogen.

 

- Ze zijn dan 2x ingeent, ontwormd, ontvlooid, gechipt en gesteriliseerd/gecastreerd

 

Ze krijgen mee:

- hun stamboom afgeleverd door de Belgian Cat Club

- een adoptiecontractje en een garantiecertificaat

- Europees dierenpaspoort

- voeding die ze gewend zijn

- een kittenpakketje

 

 

Copyright Cats in Zen All Rights Reserved Visitors :